Selam.
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selam.  (Okunma Sayısı 191 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19/09/09, 00:35 »

Herkese Merhabalar.
Öncelikle IL-2 adlı Oyunda Turkish Gold Raiders Grubu-Filosu'na başarılar Yolunuz Açık Olsun.
İsmim Onur.Kısaca Üye Olma Sebebimi açıklamak İsterim:
Falcon Allied Force 4.0,Open Falcon,Flight Similator 2002-2004-X gibi Uçak similasyonlarında uzun yıllar oynadım ve oynamaya devam ediyorum.Bilmeyenler için Falcon Similasyonları F-16 Savaş Jetinin ABD tarafından Körfez Savaşları başlangıcında Pilotlarına Sanal Ortamda hızlı bir Eğitim vermesi İçin geliştirdiği bir similasyon türüdür.Daha önceleri 318.Pars Filo ve Şimdi 811-Korsan Filoda Görev Yapmaktayım Yalnız 811-Korsan Filo Pilotu Sayılmam.Aynı zamanda Bir Planör A Brövesine Sahibim.yalnız uçuşumu yaptım yani.
Kısaca Kendimi Tanıttımda.IL-2 adlı oyunun Online dan çok merak uyandırıcı olması bizim gibi Havacı tutkunlarının Tutkularını kamçıladığı için bir bakma gereksinimi duydum.Filoya Katılma isteğim şu anda yok belki ileride yalnız bu konuda Türk lerden destek almak istedim.Oyunun ayrıntılarıydı vs.

Arkadaşlar Bu arada Eğer Zamanımda Kalırsa Hava Harp Okulu,Askeri Uçaklar ve Havacılık ile ilgili Tüm sorularınızı Da elimden geldiği kadarıyla Cevaplamaya Çalışabilirim.

Herkese Saygılar İyi Uçuşlar...
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19/09/09, 10:55 »

Hoşgeldin  up

War does not determine who is right - only who is left
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:
üstün homurdanma madalyası

OFLINE

« Yanıtla #2 : 19/09/09, 11:55 »

Hoşgeldin  up bravo
denizz
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 19/09/09, 12:20 »

Hoşgeldin   bravo

Chuck Yeager's student
Onur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 19/09/09, 12:36 »

Teşekkürler Hoşbulduk.
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

OFLINE

« Yanıtla #5 : 19/09/09, 12:47 »

Aslında bir ara bir kaç arkadaş falcon yükledik bilmediğimizden olsa gerek pek bir şey anlamadık ve keyifde alamadık haliyle lock on desen o tamamen ayrı bir konu.
2.dünya savaşı uçaklarında  şimdiki uçaklarda bulunan radarlar bilgisayarlar güdümlü füzeler veya benzeri teknolojik harikalar yok fakat il2 oyununda (ve Warbirds te)  Uçakalrın modellemesi gerçeğe gerçekten yakın buna hava ve yer olgularıda eklenince bayağı bir kapıldık tabi.Burada önemli olan tamamaen insanın kendi yeteneği yani bir nevi sınırları zorlama hissi yaşıyorsun çünkü üstüne 3-4k bir uçak dalışa geçmiş teknolojik uçaklarda bunun uyarısını alırsın ama bu similasyonlarda uçağın bilgisayarının y7aptığı herşeyi sen yapmak zorundasın ve tabiri caiz ise göğüs göğüse çarpışıp dogfight olayının alasını yaşıyorsun en azından bir gün denemeni umarım.Saygılar rolleyes
Onur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 19/09/09, 13:16 »

Yok Oyun şu anda Yüklü. :) Filonuza Pilot olarak başvuru yapmama Sebebimde Oyunu Yeni Yüklememdir.Eğer bazı sorunların ve eğitimlerin üzerinden ben gelmezsem ve bunları sizin göstermenizi istersem(Bazıları) kendime yediremem zaten :) O yüzden birkaç uçuş daha yapıp NAV ve VOR görüşümü IL-2 oyununa adapte etmek istiyorum.Sonraları belki de başvurucağım.yalnız bende IL-2 Stormovik 1946 var sanırsam 3-4 oyun bir arada bir şey bu.Ayrıca Almanya dan yeni bir Joystick ve Track IR geldiğinde eminim Dodfightta Yeni bir Soluk getirebilirim diye tahmin ediyorum :).Bilgilendirmeleriniz İçin Ayrıca Teşekkürler.
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:

OFLINE

« Yanıtla #7 : 19/09/09, 13:28 »

Çok memnun oldum tabi kendini sınayabilirsin ve eminimgi o karmaşık similasyonların üsütnden gelen sen ve uçan gerçek bir aracı uçurabiliyorsan bunuda layığı ile yaparsın.Ama kanımca en iyi eğitmler genelde serbest dogfight odalarında uçuş saatini artırmandr .Zaten bi,ldiğin gibi bu tür odalarda tehlikenin nerden geldiği belli değildir her türlü şartlara böylece adapte oluyorsun biraz homurdanarak biraz keyif alarak kendini geliştiriyorsun.Filomuzda -biber ve Teo  sana 2.dünya savaşı uçakları ile ilgi çok bilgi verecektir tavsiye ederim.
Onur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 19/09/09, 13:34 »

İlgi Alakanıza Yeniden Teşekkürler.Yalnız birileri ile konuşmak için Ts şifresini bir Türlü bulmuş değilim.Eğer ki TS ye girmek yasaksa ben Alman Falcon TS sini Size vereyim ya da siz bana birini verin IL-2 ile ilgili ufakta olsa Problem yaşıyorum Rudder ve Trim ayarlarında sanırsam joystick ayarları esnasında oldu.HyperLobby ve TS zaten Falcon ve IVAO dan dolayı bende mevcut konuşmam gereken yetkili bir ağız yada yardım edecek birisi gerek ama ?
iyi günler.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: