Selam
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selam  (Okunma Sayısı 504 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Umut
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 16/01/11, 02:26 »

Merhebalar Arkadaşlar,
Ben Aranıza Yeni Katıldım oyuna daha giremedim ama surda takıldım 10- Başlat>programlar>freehost launcher>Warbirds IP configuration Helper programını çalıştırın Bu programı calıstırınca Warbirds aciliyor daha dogrusu ben freehost launcheri bulamadim direk Warbirds IP.. yazdim tikladim Warbirds acildi daha sonra
11- Update IP list now? sorgusunda evet seçeneğini seçin ve save edin, Add IP Address seçeneğini seçin ve 89.108.124.170 yazın Bu soru nerde :) Ben soru göremedim ekrana tıklayınca menüye dönüyor.? anlamadım yardımcı olucak biri varmi :)
Umut
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 16/01/11, 03:01 »

şimdi buldum bunları yaptım19-Aşağıda gördüğünüz  kutucuğa 6 karakterli nick name minizi yazın. Bu oyundaki isminiz olacak ve bir daha bu sorguyla karşılaşmayacaksınız.
yazdım oyuna girdi sayılır yanı siyah ekran cıkdı error hatasi vedi failed to open TRL diyor tamam diyince oyun kapanıyor burda kaldım :) yardımlarınızı bekliyorum...
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #2 : 16/01/11, 05:26 »

Şu an oynadığımız harita yok galiba sende, Warbirds kurulu dosya içine bir göz at, eğer Wbawt3.trn ve Wbawt3.tex dosyaları yoksa önce onları indir ve warbirds kurum dosyasına at.

Umut
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 16/01/11, 12:09 »

baktımda var onlar http://img232.imageshack.us/f/ekranalntsz.png/ alla alla yanlış birşeymi yaptım yoksa ;(
Umut
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 16/01/11, 16:40 »

yardım etcek yokmu ya bilen biri oynamak istiyorum su oyunu :)
Wbhelperden giriom ip e tiklkiyom login diyorum mavi yaziliyi secip oyuna giriyom siyah ekran cıkıo oyundan ses gelio hatta sonra hata gelio tamam diyom kapanıo tamamen ne yapmam lazım W7 kullanıyorum ondanmı kaynaklanıyor.
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 16/01/11, 18:11 »

Bu sayfalarda ara bakalım, belki yardımı olur.
Bir de hata veriyor dıyorsun, açıkla biraz, ne diyor hatada, hangi hata numarası vs.
Ayrıca Warbirds nickini de bildirirsen oyunda daha çabuk irtibatı sağlarız...

Umut
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 16/01/11, 21:30 »

http://img843.imageshack.us/i/adszdnb.png/ işte hata bu herşeyi yaptım ama anlamadım hatayı arıyorum sımdı yardımı olur belki dediginiz yere bakıyorum. Nickim umuttt
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #7 : 17/01/11, 01:19 »

Evet, terrain dosyasını açamıyor, buradan bütün haritaların olduğu paketi indir, dene
« Son Düzenleme: 17/01/11, 09:39 Gönderen: biber- » Kayıtlı

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: