OzguR
Yeni Üye
|
 |
« : 07/06/10, 17:08 » |
|
Merhaba Arkadaslar Adım Muhammed Özgür Ulupinar,Çankırılıyım fakat konyada oturuyorum.18 yaşindayim.Lise 3 Web Tasarım Bölümünde okuyorum.simulasyon oyunlarını seviyorum.Allah nasip ederse en kısa sürede aranıza katilmak istiyorum.Daha öncede aranıza katilmaya çalişmiştim fakat şartlar müsait değildi.Günün büyük bölümünü bilgisayar başinda geçiriyorum (9-10 Saat)
Sitenizi çok uzun zaman önce kesfetmişdim.O zamanlar aranıza katilmak istedim fakat oyunun 3.5 gb oldugunu öğrenince vazgeçmiştim.Şimdi tekrar aranıza katilmak istiyorum.3.5 gb yi rahatlikla indirebileceğimi anlamiş bulunmaktayim.Günlük 5-6 gb indirme yapiyorum.Oyunun mümkünse rapidshare linklerini bana özelden yolluyabilirmisiniz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #1 : 07/06/10, 18:53 » |
|
Merhaba, filomuz 2 simulasyon oyununda aktif. Bunlardan 1. si warbirds. Bu oyunun boyutu çok değil 100 mb civarında ve filomuzun çoğunluğu şu an bu serverda aktif. Diğeri ise IL2 sturmmovik. Bu oyunun boyutu 4 Gb civarında. Grafikleri daha iyi fakat kurgusu warbirds kadar başarılı değil. Her iki simulasyon için detayları ana site sayfasında bulabilirsin. Detayları okuduktan ve katılmak istediğin simulasyona karar verdikten sonra forumdan ilgili başlığına (şu an warbirdse yazmışsın) mesaj atarsan kurulum için faydalı olabiliriz.
|
|
|
|
|
|
War does not determine who is right - only who is left
|
|
|
axe
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #2 : 07/06/10, 19:05 » |
|
Hoşgeldin :) aramıza hoşgeldin Özgür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 07/06/10, 19:06 » |
|
2 oyunuda oynamak istiyorum.tabiki öncelikle en kolay olani. birde bu oyunlar için extra bir donanım gerekiyormu Joistik falan.Eğer joistik gerekiyorsa önerebileceğiniz bir marka/model varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #4 : 07/06/10, 20:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
War does not determine who is right - only who is left
|
|
|
kemal1970
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #5 : 08/06/10, 01:05 » |
|
2 oyunuda oynamak istiyorum.tabiki öncelikle en kolay olani. birde bu oyunlar için extra bir donanım gerekiyormu Joistik falan.Eğer joistik gerekiyorsa önerebileceğiniz bir marka/model varmı
rahat uçmak istiyorsan joistik ten şaşma tavsiyem saitek ayrıca hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 08/06/10, 14:21 » |
|
birazdan Elektro worde gitcem kemal abi orda o markayi bulursam alicam bulamassam ne yapcam bilmiyorum :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 08/06/10, 18:28 » |
|
logitech force 3D Pro aldım.120 tl ye şimdi o 3.5 gb lik oyunu indiriceğim.inş elime yüzüme bulastirmadan oynarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-LordTi-
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #8 : 08/06/10, 18:47 » |
|
Konyadami?,ne tesadüf =),acaba tam olarak nerede oturuyorsunuz belki buluşma imkanımız vardır ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 09/06/10, 09:55 » |
|
Bosna Hersek Polis Merkezinin Karsisi MehMet Halil İbrahim Hekim Oğlu And,Tic,Meslek Lisesinde Okuyorum :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-LordTi-
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #10 : 09/06/10, 10:11 » |
|
Gerçekten yakınmışsınız =)
Bende Özel Türmak Eğitim Kurumlarının hemen yanında oturuyorum. Bu arada joystiği Realdeki electroworld denmi aldın?,sanırım teknosada daha ucuzdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 09/06/10, 10:13 » |
|
evet ordan aldım teknosaya gittim orda joyistik yokdu. pahali oldu keske daha ucuzunu alaydım :D o 3.5 gb lik oyunuda indiremedım rapidshare linki olmadiği için. bi ara bi abi bana yollamişdı burda mesajla linkleride onlarda çook yavas iniyor :) varsa rapidshare linkleri benim için güzel olur :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-LordTi-
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #12 : 09/06/10, 10:20 » |
|
eğer indiremezsen sana hafta sonu yardımcı olabilirim,bende var il-2 ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 09/06/10, 10:37 » |
|
rapid linki bulamassam indiremem sanırım ama rapid linki olursa 4-5 saatde iner :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OzguR
Yeni Üye
|