Meraba
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Meraba  (Okunma Sayısı 276 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sinan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 02/06/10, 20:46 »

Meraba Ben Sitenize Yeni Üye Oldum Ve Sizinle Tanışmak İstedim Konuyu Uzatmadan Kendimi Anlatım Ben 22 Yaşındayın Ankaralıyım Subayım (Henüz Yükselcem)  Similamasyon Oyunlarını Ve Modelleme Yapmaya Büyük Bir İlgim Var Mesela Askeri Oyunlara Çok Düşükünümdür.Mesela En Çok Oynadığım Oyun Arma 2 Bu Oyna Hatta Kendi Silah Tasarımlarımı Yüklüyorum Ve Arma 2 Türkiye Sitesinde Mg3 ve T129 (yakında Şahin gelcek) Modelliyorum (Daha Bitmedi) Bu arada Eğer Bu Forumda Mod Yapım Çalışması Varsa Katıla Bilirim.Bu arada Foruma Yeni Üye Olduğumdan Beni Biraz Takmaya Bilirsiniz. Çünki Yeni Üye Oldu İlerde Gerçekten Forumla Kaynaşacağımı Düşünyorum İnşallah Güzel Yazmışımdır.

İyi Kullandığım Programlar

3ds max 8
Google Skecup 7 Pro :D
Blender 3d
C++ Kodlama Bilgim var
Htlm Kodlama Biligim var

sinan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 02/06/10, 20:50 »

Bu arada Yaptığım Bazı Çalışmalardan Size Örnek Verim Arma 2yE Hazırladıklarım

Mesela Yeni Başladımıştım Mg3 E Mg42 Çok Benziyodu

1 Saat Sonra

1 Gün ardından

zeybek
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 03/06/10, 00:29 »

Hoş geldin kardeşim. Böyle konulara ilgili ve bilgili arkadaşlara her zaman ihtiyacımız var tabi. IL2 oyunu ile ilgili mod denemelerinde bulun bakalım olacakmı.

gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 03/06/10, 07:41 »

merHaba

İnşallah Güzel Yazmışımdır.

down

sinan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 03/06/10, 10:51 »

Ben Meraba Adlı Açtığım Konuda Mod Ve Modelleme Vb. Gibi Şeylere Bayabüyük İlgim Var Demiştim Bende Burda Hep Birlikte 3ds Max Ve Kodlama Bilen Herkezi Mod Yapıma Yardım Edip Forumun Kendi Modunu Yaratalım Ama bundan Önce Hangi Oyna Ve Oyunun Modelleme Araçlarını Verirseniz F-16 Vb. Gibi Uçak Modellemeleri Yapılabilir İlk Başta Hangi Oyun Ve Uçaklar Seçilip Oyunun İçine KOyma Programlarını Bulmamız Gerekir Bide Yapcağımız Oyuna Önceden Mod Yapılmışsa Yapalım Diğer Türlü Program Olmadığından Konuyu Kirletiriz Ondan Önce Mod Yapılmış Bir Oyun Seçelim Bu arada Adminlere Sormadan Açtım Konuyu Özür dilerim Çünki Doğrulama Ses Yada Resmi Gözükmüyor

gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 03/06/10, 13:12 »

Sinan merhaba, her kelimeyi büyük harfle başlatmak yerine, noktalama işaretlerini kullanırsan gerçekten daha okunaklı olacak.

İlgili arkadaşlar yanıtlayacaktır mutlaka.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: