Jakob
Yeni Üye
|
 |
« : 11/07/09, 13:21 » |
|
Arkadaslar öncelikle ben uçus hakkında ve similasyonlar hakkında 0 bilgim var ve baslamak istiyorum.isim zor ama çok hosuma gitti gerçekten ucus ogrenmek istiyorum. sorularım ;
Wardbirds online bir similasyon ve TGR filosu oradamı oynamakta?
Uçmayı Nası Ögrenebilirim?
Wardbirdsi Nası Yüklicem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #1 : 11/07/09, 13:26 » |
|
warbirds TGR filosunun ilk göz bebeğidir.Warbirds eski bir oyun olduğundan grafik olarak biraz vasat fakat kurgu olarak mükemmeldir pc zorlamaz il2 ise devamlı kendini geliştiren grafik olarak doyurucu ve modlarla warbirds kurgusunu yakalamış ve hala gelişen bir oyun ayrıca orta performans bir pc ister. Fakat şu an warbirds te TGR aktif olarak uçmamaktadır şu an il2 oyununda aktif olarak uçuluyor ama yinede hiç warbirds uçulmuyor değil bazı arkadaşlarımız hala warbirds serverinde uçmaya devam ediyor.Şimdi hangi oyunu oynamak uçmak istediğine karar verirsen yardım edebiliriz., il2 yada warbirds  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11/07/09, 13:32 Gönderen: goldbo »
|
|
|
|
|
Jakob
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : 11/07/09, 13:30 » |
|
IL2 nin sistem gereksinimleri nedir? IL2'yi sistemim kaldırırsa tahminimce onu oynarım.ben son zamanlarda sizlerin müthis videolarınızı izledikce Uçus ögrenip filoya girmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakob
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 11/07/09, 13:32 » |
|
Bu Arada JoyStick Kesinlikle gereklimi joysticklerin fiyatları ne kadar alıcam galiba gerekirse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #4 : 11/07/09, 13:34 » |
|
IL 2 Sturmovik 1946 Minimum Sistem Gereksinimleri
* Supported OS: Windows® 98/ME/XP/2000/vista or higher * Processor: Pentium® III or AMD Athlon™ 1 GHz (Pentium 4 2.4 GHz recommended) * Ram: 512 MB (1+ GB recommended) * Video Card: DirectX® 9 compliant with 64 MB RAM (128 recommended)
* Sound Card: DirectX 9 compliant * DirectX Version: DirectX 9.0 or higher * DVD-ROM * Hard Drive Space: 1.1+ GB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #5 : 11/07/09, 13:35 » |
|
Joystick daha stabil bir uçuş için mutlaka gerekli eğer ben bu oyundan zevk alıyorum ve kesin uçacağım diyorsan yaw eksenli bir joystick almalısın.uyarmadı deme bu oyun bağımlılık yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakob
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 11/07/09, 13:37 » |
|
tamamdır bu galiba IL2 Bu arada sende IL2 de oynuyorsun degilmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #7 : 11/07/09, 13:39 » |
|
evet il2 oynuyoruz eğer gerçekten uçmayı düşünüyorsan başvuru alanına başvur oyunu indir edin ve mutlak kur ssana hertürlü konuda yardım etmeye çalışırız birde mutlaka team speak kullan .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakob
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 11/07/09, 13:47 » |
|
Tamam Bu Arada Msn Adresini Ekledim Kabul Edersen Ordan Daha Detaylı Konusuruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #9 : 11/07/09, 13:50 » |
|
Msn eklemen güzel yardım edebileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim ama msn fazla kullanmam.Bir de mantık olarak yardım için team speak ve forumu kullanmak senden sonra problem yuaşayan arkadaşlara örnek olması için daha iyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakob
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 11/07/09, 13:51 » |
|
Tamam O zaman soruyorum nerden filoya basvurucam + IL2 Linki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
OFLINE
|
 |
« Yanıtla #11 : 11/07/09, 13:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baron88
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 28/06/10, 17:30 » |
|
merhabalar öncelikle ,bende yaklaşık 2 yıldır il2 'de ucuyorum murt'un arkdaşıyım sanal uçuş tecrubemde yaklaşık 7 yıl bana ts şifresi verebilrmisniz acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul Tibbets
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 29/06/10, 16:22 » |
|
yardım istiyorum warbirds de uçağı hangi tuşlarla uçurucma bir türlü beceremedim yardım help :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|