Video Battlefield 2 bir sniper dizisi
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Anket
Soru: Sniper dizisini nasıl buldunuz
Gayet güzel
Açıkçası berbat
Devamı gelsin
enemy infantry spotted :D

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Video Battlefield 2 bir sniper dizisi  (Okunma Sayısı 1354 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lordti
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 25/08/09, 12:05 »

herzaman önceden bf nin bütün serisi vardı 1942 vietnam ı kaybettim battlefiled 2  bf- 2142  var şimdi bf2 yi silmiştim bir hatada n dolayı tekrar kurarsam oynarız yanlız benimki patch siz ondan sorun çıkmaz umarım ama sana önerebileceğim süper bir mod var aıx mod dene bence...
bence 1942 haric,vietnam bf-2 ve 2142 var,Ama en cok sevdiğim bf-2 idi,zaten 2142 çok gelişmiş,gerçekçilik yok sayılır,vietnamda çok yapmacık olmus silah sesleri felan,yada vietnamda adam personel taşıma helikopteri sürüyor sonra alana gelince herkes atlıyor pilotta atlıyor helikopter güme gidiyor olcak şeymi:D,bf-2 de onuda düzelmişler.Ha farkettinmi bf-2 de sanırım ırak (biri çin de diğeri hangi ülke tam anlamadım)bayrağı hilal ve yıldız..bi gondermemi anlamadım
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ekinler başak vermeden kör buzağ topallamaz

« Yanıtla #16 : 25/08/09, 12:15 »

Mec ordusu sanırım pakistanlı anlamadım ben onlara d alga geçeyim diye milli eğitim cemiyeti diyorum zuhahaha nese onların taruz helikopterini seviyorum ben altındaki top piyade katili resmen doru diyorsun adamlar atlamıyor bu iyi bir teknik daha buldum takım komutanı oluyorum bir takımın sonrasında ise gitmek istediğim yere order veriyorum anında gidiyorlar atlıyorum iniyorum tepeliyorum ama sonrada apc tepeliyor :D mec sniper larında kanas var onlar güzel ben uygun pozisyon alınca çok iyi oluyor ama topçu ataeşindende kaçılmaz :D sanada böle olaylar oldumu

THE BEST GERMANY AİRPLANE BF-109 G-6

2.Dünya savaşının 70.YILI       (6 EYLÜL 1939)

Beni eleştirdikten sonra birkaç balistik raporu oku?
Lordti
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25/08/09, 12:25 »

ohoo,cok:D,mesela şey çok komik ama mantıklı,şok cihazı var ya sıhhıyede,hehe karşındaki düşmana şok verince geberiyor :D.Yada ben engineer oluyorum,alıyorum tankı,tankın hasarı artınca tamir ediyorum yine devam ediyorum.yanlız helkiopter ve uçakların eksenlerini değişik yapmışlar o zor oluyordu başlarda artık sürüyorumda.Yani normalde mausu kendine çekince yukselmesi lazımken onda alcalıyordu.Şimd igidicem saat 1 de felan forum yada ts  de olursan gorusuruz
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : 25/08/09, 12:50 »

ben uçark heli kopter kullanmayı halletttim bir harita eklentisi yaptım multiplayer maplarını single player da oluyor f-35 ve helikopterleri hangara sokup çıkarmış adamım ben f 35 i kıyıya götürdüm yanlız ben ok tuşlarını kullanarak uçağı idare ediyorum öyle daha kolay oluyor oyunu tekrar yükleyince sana bir ffotorafını atarım nasıl sokup çıkardığım hakkında hangar daracık bir yer iyi manevra yapmak lazım bir bayrak kontrol noktası orada olduğu için bende oraya giriyorum sniper olacağımda ben özel kuvvetlerden adam oluyorum ilk sonra ise topçu bataryalarını c4 yerleştirip patlatıyorum sonra tamir edene kadar adamları pozzisyon alıp indiriyorum :DD:D
« Son Düzenleme: 25/08/09, 12:55 Gönderen: Gökberk » Kayıtlı

Lordti
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 25/08/09, 13:27 »

f-35 dediğin,modlamı oluyor?.Oyunda f-35 yok,zaten olamaz 2006 yapım ..Sanırım mod:D
dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #20 : 25/08/09, 20:20 »

f35 10 yıldır projesi olan bir uçak

Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : 25/08/09, 22:55 »

Oyunda var ya f-35 multi player ve single playerda ben kullanıyorum gayet güzel ama biraz karada yakın dikey uçuşlarında havasavarların açık hedefi oluyor bu yüzden temkinli inmek lazım

Claymore
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : 26/08/09, 09:39 »

ben cobra nın üstüne tanımam.. sınırsız mermi ile tam bir katliam makinsei oluyor...
strike at krakand mı neydi uçaklı denizli bi bölüm vardı orda alıyorum uçağı devamlı yağmalıyorum tutarsa tuttu :D kilitleniyolar xxxxxxxxx resmen combo yapıyorum :) en üsttekindeyse helikopterin dezavantajı var.. AA var ve anında alıyo aşağı.. sınırsız mermi de pek işe yaramıyor.. xxxx yapsan bile fayda etmiyor alıyor aşağı :) :D

Bi uçamadım gitti!
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 26/08/09, 12:02 »

:D bende cobranın üstüne tanımam yardımcı pilot bölmesinde kullanılabiliyor ama çok işe yarıyor makineli tüfekle iyi gidiyor bu arada çift kişilik uçakta yardımcı pilot yerinde güdümlü 4x5 güdümlü füzeler yol alırken anında kilitleyip nokta atışı yapıyor resmen önceden arkadaşlarla bir battlefield2 gurubumuz vardı ben genelde shıye olurdum ayrıca helikopteri çaktırmadan kullanan tek kişi bendim :D diğer arkadaşlar ise sniper tamirci oluyordu özel kuvvetler alana bırakıp havdan cobra ile ateş desteği sağlıyordum ne güzel günlerdi adamlar neye uradğını şaşırırdımıştı uygun kullanıldığında helikopterler çok öldürücü oluyor

Lordti
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 26/08/09, 13:04 »

bırak helkiopteri felan ya :D,al tankı,önüne gelene ateş :d
Claymore
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 26/08/09, 14:17 »

:D:D aynen al tankı
önüne biri çıktı cannon la tam yüzüne adam 1 km ilerde :D (cannon deniliyor herhalde tam bilmiyorum o büyük topa) bitane daha çıktı ama senin mermi daha doluyor-kalmadı.. taramalın varr :D bi saat tara tara..
en sonunda taramalının mermisi de bitti... adamın üstünbe tam gazz :D:D geberene kadar öyle :D

Bi uçamadım gitti!
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : 26/08/09, 20:17 »

tankın namlusu gök yüzüne heddef allabilecek bir şekilde kalkıyormu :D tankın kör noktası çok helikopterde yok yok :D

Lordti
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 26/08/09, 22:20 »

tankın namlusu gök yüzüne heddef allabilecek bir şekilde kalkıyormu :D tankın kör noktası çok helikopterde yok yok :D
yahu tepeyi napıcaksın :D,hem ben 6x6 lı bi personel taşıyıcı  var onun hem taramalısı hemde roketi vardı 4 tane,düşman uçağı tam üstüme doğru geldi bomba bırakıcak,iyice yaklaştı bi salladım pufff :D
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : 26/08/09, 23:59 »

gerçek insanmıydı bota karşımı gerçek insanda okdar şanslı olmayabilirsin uçak düşüşman düşürme konusunda ne günlerdi uçak desteği çağırıpta apc indirdiğimiz günler ne günlerdir tanka c4 yerleştirip patlattığımız ne gündür askerlik hatıralarımız :D

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: