sturmovik 1946 yardım
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: sturmovik 1946 yardım  (Okunma Sayısı 415 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cüneyt
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 03/05/10, 15:21 »

arkadaşlar il 2 sturmovik 1946 yükledim ancak oyunu açınca üstte 1946 forgetten falan yazıyor ancak sadece pacific fighter bölümü açılıyor onun da full mision bölümü açılmıyor neden olabilir
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #1 : 03/05/10, 16:12 »

arkadaşlar il 2 sturmovik 1946 yükledim ancak oyunu açınca üstte 1946 forgetten falan yazıyor ancak sadece pacific fighter bölümü açılıyor onun da full mision bölümü açılmıyor neden olabilir

Ne demek istediğini pek anlayamadım:

Full mission builder bölümünde kendin misyon yaratabilirsin. Daha önce kaydedilmiş misyon yoksa anca Open Map seçerek yeni harita açar, editör kullanarak objelerini ve senaryonu yerleştirir, kaydedersin.

cüneyt
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 03/05/10, 17:50 »

tamam giriyorum o bölüme haritaları seçiyorum play diyorum mavi yeşil bir ekran öyle duruyor birde ben 1946 yı indirdim oyuna tıklıyorum yukarda 1946 -forgetten bat..falan yazıyor amaonlara tıklayamıyorum sadece pasific fighter expasion diye bir bölüm açılıyor diğer bölümlere nasıl giriliyor (ben ofline oynuyorum)
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #3 : 03/05/10, 18:49 »

senin elindeki oyun tahminimce bayağı bir önceki sürümü Ace Expansion Pack ile güncelleşiyor daha sonra bunun üstüne 4.08 ve 4.09 patch kurman gerekiyor anlayacağın bayağı uzun bir uğraş tavsiyem yapabiliyorsan il2 sturmovik Forgatten batles edin.İstanbul çevresinde isen sana ücretsiz yollayabilirim. iyi uçuşlar.
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 03/05/10, 18:50 »

tamam giriyorum o bölüme haritaları seçiyorum play diyorum mavi yeşil bir ekran öyle duruyor birde ben 1946 yı indirdim oyuna tıklıyorum yukarda 1946 -forgetten bat..falan yazıyor amaonlara tıklayamıyorum sadece pasific fighter expasion diye bir bölüm açılıyor diğer bölümlere nasıl giriliyor (ben ofline oynuyorum)

1. Hangi bölüme giriyorsun?
2. Full mission builder bölümünde kendin misyon yaratabilirsin. Daha önce kaydedilmiş misyon yoksa anca Open Map seçerek yeni harita açar, editör kullanarak objelerini ve senaryonu yerleştirir, kaydedersin.
yani full mıssıon builder sadece yeni misyon yapmaya, ya da hazır misyon varsa değiştirmeye yarar. Sen single mission oynayabilirsin (eğer hazırda varsa), kariyer modda bir ülke seçer oynayabilirsin, multiplayere girip create host seçersen misyon seçip oynayabilirsin. Bunların hiçbirini yapamıyorsan eksik veya hatalı indirmiş olabilirsin. Piyasada bulunuyor, fazla bir para da değil aslında!

cüneyt
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 04/05/10, 08:07 »

forgetten battles ayrıca kurulu bende benim anlamadığım 1946 daha yeni olan versiyon değilmi
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 04/05/10, 09:21 »

Eğer 1946 DVD varsa elinde, diğer kurduklarını kaldır, en son bunu kur. (Alternatif başka bir dosya altında kur, mesela 1946)

cüneyt
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 04/05/10, 11:59 »

tamam öyle yapacam birde bu oyunun içinde uçak gemisi falan nerde var ekran görüntülerinde red bull uçakları vardı bunlar oyunun içindemi yoksa ek paket fialn mı gerekiyor
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: