Oyun
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyun  (Okunma Sayısı 326 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ataberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 20/02/10, 11:35 »

Merhabalar,

Tam olarak bilgim olmadığından soruyorum bu oyunu oynamanızın sebebi başka bu tür oyun bulunmamasından mı yoksa başka bir takım özelliğinden mi kaynaklanmakta?
kartal
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 20/02/10, 14:08 »

Bu oyunu oynamamızın sebebi, takım halinde görev yapmamıza, bu görev esnasında yapılan muhabetlerle günün stresini atmamızı sağladığı için, en basit konfigrasyona sahip bilgisayarda bile oynayabildiğimiz için, fazla tefferrauta gerek duyulmadığı için bu oyunu oynamaya devam ediyoruz. İçimizde bizamanlar bu oyunu oynamaktan büyük keyif alan arkadaşlarımız diğer simülasyon oyunlarına geçmiş olsalarda bazı arkadaşlar arada sırada Wb oynamaktadırlar. Umarım yeterli cevabı almışsındır.
ataberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 23/02/10, 09:46 »

Peki bir sorum daha olacak ben  IL2 Sturmovik 1946 - FREEHOST serverine girdim ve orda benle beraber sadece 3 kişi vardı ve bu 3 kişiden sadece 1 i filo üyesiydi.

Bu normal midir yoksa daha kalabalık başka server var mıdır?
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #3 : 24/02/10, 21:29 »

Şu sıralar normal daha freehost beta aşamasını daha geçmedi en son jeep kullanabilme modu eklendi ve 20,40,88 lik acklarda olacakmış yakında.Adamlar warbirds oyunundaki kurguyu sağladıklarına inandıklarında hyperlobiden de açarlar sanırım. Hyper loby de daha kalabalık serverler bulman mümkün yada sadece ip ile girilen dogfight serverları denemen gerek vini serveri önerebilirm.

http://www.turkishgoldraiders.com/forum/duyuru-ve-organizasyonlar-64/alternatif-dofight-server/

Ayrıca pc sistemin eğer kasacaksa sende boşuna kasma derim warbirds oyunu hala aktif oyuncularla dolu bir server bence denemelisin. up
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: