Jettison bombs
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Jettison bombs  (Okunma Sayısı 444 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13/07/09, 12:43 »

Merhaba!

Limitsiz cephane ile uçarken; bombaları jettison yapma imkanımız var mı acaba?
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #1 : 13/07/09, 12:55 »

Jettison ?? ne demek istediğini tam anlayamadım açarmısın biraz.

Cihan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 13/07/09, 13:04 »

Jettison, herhangi bir tehlike anında yada istendiğinde; yakıt depolarını ve bombaları uçaktan atmak anlamına gelir.

Genellikle yakıt tankları için kullanılır fakat savaş pilotları kaçmaları veya hızlı gitmeleri gerektiği zamanlar; bombaları da jettisonladığı oluyor. Yeni nesil savaş uçaklarında jettison yapıldığı zaman savaş başlığı aktif olmuyor.

Benim gayem de; görevimi bitirdikten sonra bombalarımı tamamen atıp; hızlıca olay mahalinden kaçmak için hızlanmak.

Fakat bombalar da limitsiz olduğundan, tekrar uçağa yük oluyor.
dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #3 : 13/07/09, 13:17 »

limitsiz cephane ile uçma :D

goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #4 : 13/07/09, 13:19 »

Jettison, herhangi bir tehlike anında yada istendiğinde; yakıt depolarını ve bombaları uçaktan atmak anlamına gelir.

Genellikle yakıt tankları için kullanılır fakat savaş pilotları kaçmaları veya hızlı gitmeleri gerektiği zamanlar; bombaları da jettisonladığı oluyor. Yeni nesil savaş uçaklarında jettison yapıldığı zaman savaş başlığı aktif olmuyor.

Benim gayem de; görevimi bitirdikten sonra bombalarımı tamamen atıp; hızlıca olay mahalinden kaçmak için hızlanmak.

Fakat bombalar da limitsiz olduğundan, tekrar uçağa yük oluyor.

Hayır anladım da fakat hem limitsiz cephane hem hepsinden kurtulma mantığını anlayamadım?
Sınırlı cephane ile uçmak daha mantıklı Dasistonun dediği gibi.
Cihan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 13/07/09, 13:23 »

Sadece bombalardan kurtuluyorsunuz mermilerinizden değil. Dolayısı ile bombalarını atmış bir uçak daha kıvrak olur, limitsiz cephanenin keyfini çıkarır.
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #6 : 13/07/09, 13:29 »

Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama filomuzda buluna çoğu kişi hatta hepsine yakını kapalı kokpit ve sınırlı mermi yani realistik uçmayı daha çok seviyor.Böylece hem senin dediğin gibi yük sorunumuz olmuyor hemde oyun esnasında mermileri kulanmak bile başlı başına bir strateji oluyor bence denemelisin.Akşamları saat 19-20 den sonra multiplayer dogfight veya coop missionslar yapmaya çalışıyoruz.Hyper lobi yüklü ise seni aramızda görmek hoşumuza gider hemde botlardan ziyade yeteneğini gerçek oyunculara karşı kullanabilirsin.
« Son Düzenleme: 13/07/09, 17:48 Gönderen: goldbo » Kayıtlı
Cihan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 13/07/09, 14:41 »

Ben de kapalı kokpitte tam realistikte oynuyorum (sadece cephane sınırsız). Zaman buldukça Hyper lobby ye de takılıyorum. Sizlerinde arasında olduğu, oldukça iyi sanal pilotlar var kuşkusuz.Fakat dogfight bir süre sonra sıkıyor ve single mission 'da kendi kendime haritayı temizliyorum. Coop şimdiye kadar hiç yapmadım. Denemek lazım aslında.

Umarım bir ara rast gelir de; beraber uçabiliriz!
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 13/07/09, 17:39 »

Ben de kapalı kokpitte tam realistikte oynuyorum (sadece cephane sınırsız). Zaman buldukça Hyper lobby ye de takılıyorum. Sizlerinde arasında olduğu, oldukça iyi sanal pilotlar var kuşkusuz.Fakat dogfight bir süre sonra sıkıyor ve single mission 'da kendi kendime haritayı temizliyorum. Coop şimdiye kadar hiç yapmadım. Denemek lazım aslında.

Umarım bir ara rast gelir de; beraber uçabiliriz!

benzer zevklere sahibiz çünkü biz de sadece dogfighttan sıkılıyoruz. Bu Freehost server açıldığında senin de  oyunun bağımlısı olacağını gösteriyor :)

War does not determine who is right - only who is left
dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #9 : 13/07/09, 17:47 »

peki kenan abi...

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: