Freehost Uçalım
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Freehost Uçalım  (Okunma Sayısı 632 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peacetone
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 17/11/09, 13:36 »

Arkadaşlar 16 Kasım gecesi yapılan Freehost organizasyonu çok güzeldi....Katılan arkadaşlarıma ve beceriksizliğime katlanan tüm TGR üyelerine teşekkür ederim:) Tekrarlamak lazım bunu... pilot pilot pilot squad

Maverick
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 17/11/09, 14:21 »

Zeybek ile konuştum biraz once .Canım çekti vallaha
gömelim bu akşam tekrar.olması AW mission patlatırız.

AW nin manuelini indirdim bastım. bakalım okuyacam bugun inşallah.

zero iyidir :)
zeybek
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 17/11/09, 15:40 »

Bencede cok güzel oldu bunu ne kadar çok tekrarlarsak organize olarak bir alana saldırmanın ne kadar zevkli olabileceğini daha iyi göreceğiz.
Katılanlara teşekkürler...

tamgan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 17/11/09, 15:55 »

Saldırı sloganımız  -TORA TORA TORA!- olsun.                                                                                                                                Başarısızlık sloganımız ise -HUM HUM HUM huhuh                                                                                                                                      Bu akşam, freehostu maviye boyayalım yimaa
zeybek
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 17/11/09, 17:48 »

Bu arada freehost forumda akşamları 21:00 civarı freehost dayız diye bir yazı yazdım yada yazmaya çalıştım katılım olursa güzel olur freehost mod olmayanlar mutlaka en kısa zamanda yüklesin :Pp

halis
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 17/11/09, 19:43 »

fh.sovteam.ru:21007 bu ip adresinden girmeye calışıyorum bir türlü girmiyor oyuna sürekli error veriyor bu server belli saatler mi acık oluyo acaba  cıkan yazıda bu şekilde

connection attempt to remote  host failed.reason:Le021 redistered password incorect

belirtiginiz yerden şifremi aldım 3 kere benden şifre istiyor sonra bu şekilde yazı cıkıyor bilgisi olan varmı bu konuda
zeybek
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 17/11/09, 21:20 »

önce http://fh.sovteam.ru/reg.php?lang=en bu adresten kullanıcı kaydı zapman gerek yaptıktan sonra da o hatayı veriyorsa
http://www.turkishgoldraiders.com/forum/kurulum-guncelleme-ve-modlar-hakkinda-paylasim-alani/freehost-kullanici-adi-sifre-hatasi/  bu konuda çözüm var

Kayıt ve kurulum hakkındaki konuda bu http://www.turkishgoldraiders.com/forum/kurulum-guncelleme-ve-modlar-hakkinda-paylasim-alani/il2-freehost-kurulumu/

scubat
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 17/11/09, 22:10 »

maşallah....hemen bi freehost çakayim
halis
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 17/11/09, 22:41 »

tamam cözdüm sagolun 3 kişiyi gördüm yeter bana ama joystick olmayınca olmuyor
« Son Düzenleme: 17/11/09, 23:00 Gönderen: halis » Kayıtlı
Peacetone
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 20/11/09, 14:53 »

Allah razı olsun bu PP ayarları konusunda biraz fikrim oldu hız ve enerji olayını kredili kullanma olayında rolü büyükmüş.....Bu akşam yine formasyon uçuşu gerçekleştiririz umarım ..geçen akşamki çok keyifliydi uçaklarımız aynı olmasına rağmen Zeybek bizi geride bıraktı yakıt katkısı kullandığını düşünüyorum:P 

hami
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 20/11/09, 17:07 »

Zeybek  PP ayarıda yapmaz 190'da muhtemelen Zeybo'nun yakıt karışımı redbull ve vodkadan oluşuyor.Zeybek 190'a ayak uydurmaz ,190 ona ayak uydurur.    :)
dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #11 : 21/11/09, 22:46 »

cc hami aynen...

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: