Dogfight Ligine Katılıyoruz
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dogfight Ligine Katılıyoruz  (Okunma Sayısı 1909 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

OFLINE

« Yanıtla #45 : 07/07/09, 14:12 »

Hepinizi kafasına sıcak geçmiş.
Hadi ben muayyen günümdeyim :) size ne oluyor.
gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #46 : 07/07/09, 14:50 »

Tartışmak güzel ama bulunduğumuz konumdan daha iyi bir yere gelebiliyorsak.

Şu an filo olarak bir duraklama dönemi içerisinde olduğumuz belli. Bu dönemi birbirimize zarar vermeden atlatalım.  Ha, belki de atlatamayız bilmiyorum ama en azından ben kendi adıma, herkesin iyi niyetli olduğunu ve mevcut konumumuzu daha iyi bir noktaya getirmeye çalıştığını bilerek yorumluyorum yazılarınızı.

Verilen bir çok emek var, Alpay'ın, Barış'ın, Teo'nun ve daha bir çok arkadaşın bilgi, tecrübe ve yetenekleri ortada, kimse bunları görmezden gelemez. Bu ekipten daha bir çok iyi şey ortaya çıkacağını biliyorum.

Atlatacağımıza inanıyorum.

imza: uç(a)mayan admin   sad

allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 07/07/09, 15:13 »

Hepimiz iş güç sahibi insanlarız ve buradaki birlikteliğimizin tek bir nedeni var, o da hoşça vakit geçirmek. Bunun aksini düşünen birilerinin aramızda olduğunu sanmıyorum. Dolayısyla buradaki birlikteliğimizi bugüne kadar olduğu gibi güzel kılmak bizim elimizde...Aksi şekide burada birbirimizi kırmak, ortalığı karıştırmak, negatif davramak ve burayı çekilmez hale getirmek de bizim elimizde.Bu bağlamda nasıl davranmamız gerektiğine karar verebilecek seviyede insanlar olduğumuzu düşünüyorum.

Her ne kadar alay konusu haline getirilmiş olsa da en başından beri söylediğim şeyin arkasındayım, IL2 freehost veya benzeri bir server devreye girinceye dek bu kargaşayı yaşayacağızz. Çünkü filo olarak o tip bir organizasyonun tadını aldık bir kere. Dikkat edin, o oyunun keyfini yaşayanlardan (özellikle son dönem birlikteliğinden bahsediyorum) bir zeybo bir de berkay IL2 ye tam olarak adapte olabildiler. Simir, Aga, Kemal, Saerho, Veco, Gür, Ben, titant, Usta, hami, axe, deniz, pasha, aybars, ugur vs. neredeler? neden sürekliliklerini kaybettiler? Bu sorunun cevabı organizasyon yapamayışımız mı sadece?
Organizasyon yapmanın katkısı yoktur da demek istemiyorum. Ancak bu tür bir aktiviteyi sürekli canlı tutmak için 3-5 kişinin gayretini de beklemeyelim. Herkes iş güç sahibi ve kimsenin süreki ilgisi beklenemez. Bu süreci aşmak için belirli dönemlerde organize edebilecek arkadaşların  organizasyonlarına katılım sağlayalım.

Not: Bu arada Teo; kimsenin suyu ısınmadı,  senin filodaki önemin, senin için başka bir filo ile iletişimimizi hiç düşünmeden tamamen kesecek kadar önemlidir. Ustanın warbirdste yüklendiği misyonun bir benzerini senden de burada beklediğim için biraz yüklendim. Senin çoğu organizasyon için en öne geçip filoyu çoğu zaman toprlayabileceğini düşünüyorum o kadar.

War does not determine who is right - only who is left
donusteo
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : 07/07/09, 16:14 »

Küçük bir düzeltme: Akıncı filo ile ilgili benim hakkımda yanlış bilinen bir nokta var. Akıncı'ların TS'mize girmemelerini hiçbir zaman istemedim. Sadece ender de olsa Akıncı33'ün TS'ye girmesi halinde benim TS'den ayrılacağımı söyledim. Anlaşılan bu cümle Zeybek tarafından hiçbirinin girmesini istemediğim şeklinde yanlış anlaşılmış ve Akıncı'ların forumunda da belirttikleri gibi talihsiz bir karar olmuştur. Kaldı ki ben Akıncı33'ün de girmesine bir şey demiyordum, sadece o gelirse ben çıkarım diyordum ki daha önce de bir kaç defa oldu ve ben kimseye gelmesin demedim. Bu yanlış anlaşılmayı Akıncı03'e de ilettim ama sanırım o da bu durumu açıklamamış.

dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #49 : 07/07/09, 16:22 »

dayanamıyorummmm söyleyeceğim galiba...

Tegmen
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #50 : 07/07/09, 16:24 »

Öncelikle ustam olsun. Alpay ,Teo ,Barış, Zeybek olsun. Emeği çok geçen ya da az geçen herkesin filoda ayrı bir değeri var. Evet kabul ediyorum. Bu dönemde bir çok insan oyuna girmiyor. Bunun ana sebebi bence de Warbidrs kurgusunun tam kurulamamış olması ve bir de insanların hayatın başka alanlarına yönelmesi (ki bu çook doğal) olayları ve insanları biraz akışına bırakın bence çok kendinizi kasmayın sonuçta bir toplanma olacaksa bu doğal yollarla kendiliğinden olacak dimi.  up
Tegmen
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : 07/07/09, 17:04 »

696 benmişim  grin,  noolacak şimdi???

696'ına kurban ustaların ustası aslan ustaaaaaaaaaaaaam. up
Jack
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #52 : 07/07/09, 19:21 »

harbiden yahu böle tartışarak bir yere varacağımız yok

şu işin ucunu bağlamak lazım harbiden

zeybek
Moderatör
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #53 : 08/07/09, 12:37 »

Küçük bir düzeltme: Akıncı filo ile ilgili benim hakkımda yanlış bilinen bir nokta var. Akıncı'ların TS'mize girmemelerini hiçbir zaman istemedim. Sadece ender de olsa Akıncı33'ün TS'ye girmesi halinde benim TS'den ayrılacağımı söyledim. Anlaşılan bu cümle Zeybek tarafından hiçbirinin girmesini istemediğim şeklinde yanlış anlaşılmış ve Akıncı'ların forumunda da belirttikleri gibi talihsiz bir karar olmuştur. Kaldı ki ben Akıncı33'ün de girmesine bir şey demiyordum, sadece o gelirse ben çıkarım diyordum ki daha önce de bir kaç defa oldu ve ben kimseye gelmesin demedim. Bu yanlış anlaşılmayı Akıncı03'e de ilettim ama sanırım o da bu durumu açıklamamış.

La olm akıl var mantık var senin o girerse ben girmem söyleminden sonra ben 33 e gidip '' bizim filo üyesı teo senin ts ye girmeni istemiyor ama diğer akıncı filo üyeleri girebilir sen girme yeter '' mi deseydim bunu desem akıncılar 33 ü sallayıp yinede bizim ts ye girermiydi ? Sen sana verilen değeri anlamıyorsun üstüne bu adam ts ye girerse ben girmem diye TGR filoyu kaale almayan, sevmedigin birkişi giriyor diye birdaha ben girmem gibi birşey söylüyorsun bunun üstüne bizde istemedigin kişinin girmesini engelliyoruz hala o olay böyleydi su olay şöyleydi diyorsun bende sana hadi leyyyynnnnn diyorum...

Benim akıncı filo ve üyeleriyle hicbir kavgam yok buda böyle biline.

dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #54 : 08/07/09, 13:31 »

teoman başa belasın oğlum... ha bu arada toplaşıp uçamamamız konusunda, adminleri havada göremememiz hususunda her ne kadar bana laf düşmesede haklısın kardeşim. arkanda!!! olduğumu belirtmek istedim sadece :D

donusteo
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #55 : 08/07/09, 15:07 »

Sevgili Zeybek o girerse birdaha girmem değil sadece o TS'de olduğu sürece girmem dedim. Ayrıca böyle birşey yapacağını bilsem ağzımı hiç açmazdım.

dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #56 : 08/07/09, 15:45 »

Sevgili Zeybek o girerse birdaha girmem değil sadece o TS'de olduğu sürece girmem dedim. Ayrıca böyle birşey yapacağını bilsem ağzımı hiç açmazdım.

bırak bu işleri tao-man cool

kartal
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : 08/07/09, 18:19 »

Olan olmuş biten bitmiş konuyu bence burada kapatıp forumda laf dalaşına girmeyelim arkadaşlar bize yakışmıyor inanın. Kimse bişey demesin olayda burada kapansın.
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: