Warbirds Jargonu
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Warbirds Jargonu  (Okunma Sayısı 466 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 17/07/10, 14:46 »

cc                                          copy                                                       anlasildi
neg                                       negativ                                                       hayir
pls/plz                                   please                                                       lütfen
rdy                                         ready                                                      hazirim
vis                                         visual                                                gördüm/görüyorum
bzy                                        busy                                                       mesgul
afk                                   away from keyboard               mesgulüm, bilisayar basindan ayriliyorum
otr                                    on the runway                                              pistteyim
cs                                      climbspeed                                           tirmanma sürati 
omw/otw                        on the way/on my way                             yoldayim/geliyorum
up  f4                                                                                   - 4 nolu alandan kalkiyorum/kalktim
ack4 up -                                                                                  Flak 4 hala çalisiyor/kapanmamis
in                                attack /  in frequence on radio          daliyorum/saldiriyorum veya kanala girdim(raidchannel)
out -                                                                       saldiriyi bitirdim, yükseliyorum veya radyo frekansindan ayriliyorum
away -                                                                                          bombalari biraktim
mis missed                                                                              hedefe isabet ettiremedim
dwn                                       down                                                tahrip edildi/kapali
rtb                                  return to base                                            geri dönüyorum
pk                                      pilotkill                                            pilotu vurdum/pilot vuruldu
666                               con 6 O´clock                                  arkanda düsman var (yakin mesafe)
long 6                  con 6 O´clock long distance                         arkanda uyun menzilde düsman 
dot -                                                                                              ufukta bir nokta
con                               enemy contact                                          düsman menzilde
cover                                 cover                                                 refakat/refakatçi uçak
jabo                             jagdbomber                                           bomba tasiyan avci uçagi
buff                                  bomber                                                 Bombardman uçagi
chk6                                check 6                                            arkana dikkat et / göz at
clr                                     clear                                                      tehlike yok/temiz
dam/dmg                          damage                                                      hasar aldim
chute -                                                                                                Parasüt
vulcher -                                                                           Düsmana kalkarken/inerken saldiran pilot
ditch -                                                                                 acil inis/havaalani disina arizali inmek
109 ditch pls - 1                                                                   09 pilotu, acil inis yapmak istiyorum
def                                 defense                                                       Müdaafa
forward field -                                                                             ön cephe alani/küçük alan
medium field -                                                                               orta büyüklükte alan
main field -                                                                                       büyük alan
ack -                                                                                                 Uçaksavar
twr                                   tower                                                         alan kulesi
hgr                                   hangar                                                            hangar

War does not determine who is right - only who is left
gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 17/07/10, 15:41 »

sorun nedir?

allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 17/07/10, 16:44 »

talep geldi

selçuk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 17/07/10, 16:46 »

sanirim attıgım msjdan dolayı yazdın alpay abi tskler ama burda wtg yok?
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 17/07/10, 18:57 »

wtg = way to go = tebrikler

ozgur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 10/03/11, 13:18 »

Forumda aradım ama bulamadım bitürlü ".showdata" gibi klavye komutlarının oldugu bi döküman olsaydı çok iyi olurdu .
gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 10/03/11, 15:38 »

Forumda aradım ama bulamadım bitürlü ".showdata" gibi klavye komutlarının oldugu bi döküman olsaydı çok iyi olurdu .

Oyun içinde .help yaz. Tüm komutları gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #7 : 10/03/11, 21:28 »

Simfighters sayfalarına bak bir

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: