Bf-109G-6 vs La5-FN
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bf-109G-6 vs La5-FN  (Okunma Sayısı 150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
donusteo
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:
üstün hizmet madalyası

« : 25/03/09, 03:09 »

Bu kaydı enerji sorunu yaşayan sevgili dostum Barış'a ithaf ediyorum.  gözkırp Biz ne kadar doğru ve kurallara uygun enerji taktiği uygularsak uygulayalım bu uçakları alt etmemiz neredeyse imkansız.  kahretsin

Hızım ve yüksekliğim fazla olduğu halde beni yine de sıkıştırabilen bu lanet uçaktan nefret ediyorum! Dikey manevralara zorlamasam kesin vurulmuştum. Çok iyi dönen ve harika tırmanan bu uçağın tek zayıf yanı düşük hızda manevra kabiliyetinin çok az olması ve dengesinin çabuk bozulması. Onu arkamdan yükselmeye ve enerjisi bittiği anda hemen üstüne dalıp manevra yapamadan vurmaya zorladım ama yine de enerjisi neredeyse hiç bitmedi.

Lütfen dikey konumdayken flap, gaz ve rudder kullanımına dikkat edin. Manevralarımı kolaylaştırdıkları gibi düşük hızda manevrası zorlaşan düşmana karşı çok büyük bir avantaj yakalamamı sağlıyor.

Ayrıca hep yazdığım ama uygularken çok sorun yaşadığım spiral enerji tırmanışı ilk dalışımda uyguladım ve bu defa işe yaradı.

Üye Olun veya Giriş Yapın
http://rapidshare.com/files/213164247/G6vsLa5FN-EnergyFight.rar.html

goldbo
Barış
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Awards:
üstün homurdanma madalyası

OFLINE

« Yanıtla #1 : 25/03/09, 03:25 »

Sağol dostum ama artık homurdanmaktan ve bu oyunda aptal aptal uçmaktan sıkıldım valla.  kahretsin

indirip seyrediyorum hemen.

kendimle ilgilide aklıma şöyle bir nükte geldi.

SADECE ŞEMSİYE YAPIN

Bir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için
Shakespeare'e gönderdiğinde, ünlü yazarın cevabi şu olur:
- Dostum siz şemsiye yapın, hep şemsiye yapın, sadece şemsiye yapın..

bende eric hartmana gitseydim siz bildiğiniz işi yapın, sadece işinizi yapın derdi kesin huhuh

« Son Düzenleme: 25/03/09, 11:05 Gönderen: goldbo » Kayıtlı
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: