cafer
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #60 : 29/08/10, 20:32 » |
|
sorunum çözüldü ilginizden dolayı teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #61 : 08/10/10, 20:19 » |
|
) Free Host launcer 1.68.exe
kırık galıba duzeltebılırmsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #62 : 09/10/10, 14:28 » |
|
arkadaslar bana bu konuda yardımncı olacak kımse yokmu bu oyunu oynamasını bılıyorum az cok onceden takılmıstım burada belkı benı burda tanıyan vardır onceden sadece 5 6 tane dosya vardı ancak sımdı daha karısık ve bır kac oyun ıcın dosyalar var cogunlukle herkesın takıldıgı yer neresıdır bana yardımcı olursanız yenı pılotunuz ıs basına gelmek ıstıayor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #63 : 09/10/10, 15:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
War does not determine who is right - only who is left
|
|
|
mehmet
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #64 : 09/10/10, 15:25 » |
|
bu seferde oyuna giriyorum klavye calısmıyor sorun cozum sayfasına gıttım ancak ordada lınk yada yapacagım bırsey yok sadace bır kacnını denedım ındırecegım dosya yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alper
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #65 : 10/10/10, 14:49 » |
|
Merhaba arkadaslar bu oyunu bilgisayarıma kurup online olarak uçmak istiyorum, işin neresinden başlamam gerektiğini anlayamadım.Burdaki linkleri indirip kurmam yeterli oluyormu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gursah
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #66 : 10/10/10, 19:04 » |
|
Merhaba arkadaslar bu oyunu bilgisayarıma kurup online olarak uçmak istiyorum, işin neresinden başlamam gerektiğini anlayamadım.Burdaki linkleri indirip kurmam yeterli oluyormu.
Evet yeterli, anasayfadaki "download" bölümünden faydalanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #67 : 12/11/10, 00:16 » |
|
güncellendi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZEKİ İSMETULLAH
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #68 : 31/12/10, 04:37 » |
|
3. Visa / Win 7 de yaşanan keyboard sorununu çözmek ve yeni kokpitleri yüklemek için all_in_one dosyasını indirin link ölmüş bir vaziyette yardımcı olursanız sevinirim yeni başlıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gursah
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #69 : 31/12/10, 09:51 » |
|
3. Visa / Win 7 de yaşanan keyboard sorununu çözmek ve yeni kokpitleri yüklemek için all_in_one dosyasını indirin link ölmüş bir vaziyette yardımcı olursanız sevinirim yeni başlıyorum Hoşgeldin. Buna gerek kalmadı, en baştaki Vista ve Win7 için olan dosyaları kurman yeterli.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31/12/10, 16:39 Gönderen: biber- »
|
|
|
|
|
gursah
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #70 : 20/03/11, 20:29 » |
|
Win 7 için kurulumu yaptım, sorunsuz gerçekleşti ; )
Sadece kapanırken, bilmemne bellek read olamadı diye bir hata veriyor. "Tamam"a basınca kapanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #71 : 20/03/11, 21:16 » |
|
Win 7 için kurulumu yaptım, sorunsuz gerçekleşti ; )
Sadece kapanırken, bilmemne bellek read olamadı diye bir hata veriyor. "Tamam"a basınca kapanıyor.
Yayyyyyy..Hayırlı olsun bakalım. Klasik win 7 hatası o. Sorun yaratmaz. Battleground :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onur
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #72 : 20/06/11, 15:55 » |
|
bende sölebi hata geliyor herşeyi seciyorum 2 tane harita geliyor sectigimde söle hata aldım the wbmed3.trn terrain is required for this arena would you like to download it _ diyo galiba haritayla ilgili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #73 : 20/06/11, 21:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suat
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #74 : 07/11/11, 21:45 » |
|
program hiçbirşekilde yüklenmiyor sürekli eksik dosya veya yol bulamıyor maalesef hiçbir şekilde yeterince bilgi yok yani kısacası programı kurmak mümkün değil yeni başlayan birinin bu ana sayfada nasıl yolunu bulabileceğini acaba kimse düşünmedimi bilmiyorum.Bu sitede yeni birinin merak sarması biyana bence merakı varsada soğumuştur (benim gibi) programları acemi birine yabancı bi bilgisayarda kurdurmaya çalışın ne anlatmak istediğimi çok iyi anlarsınız linklerde pek sağlıklı çalışmıyor buyrun ilgilenin isterseniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|