Warbirds 2.77 yükleme ve kurulum bilgileri
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: Warbirds 2.77 yükleme ve kurulum bilgileri  (Okunma Sayısı 6571 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hami
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #45 : 24/04/10, 02:13 »

arkadaşlar  oyunda  mausu  kullanmak  için  vista  adlı  programı  indiriyoruz  sonra  masa  üstüne  alıp  adını  deyiştiriyor  ve  ardıdan  iEntertainment Network  adlı  programa  koyuyor  orda  deyiştir  deyince  evet  diyoruzya  ben  yazılı  herşeyi  yapmama  ramen  bende  şu  deyiştir  yazısı  çıkmıyor  nedenine, nasıl  çözerim     

Warbirds'ü mousla tam fonksiyonlu olarak oynamak için 2 program kuracaksın PPJoy ve PPmouse  bu programlarda açıklamalı olarak forumda mevcuttur.İL2 Sturmovik'de ayrıca mousla oynanabilir yapman gereken tek şey yine bu yukarıdaki programlar kurulu olacak ek olarak NewView -37k adlı programı kuracaksın ve İL2 con.ini dosyasında değiştireceğin birkaç sayı değerleri olacak iş tamam mousla uçabilirsin.   Nasıl mı? ---Instruction for setting up programs to control aircraft in Il2 with computer mouse--- diye nette araştır sonuca ulaşırsın.Ayrıca Türkçe'ne  hayran olmamak elde değil
halis
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #46 : 23/05/10, 14:04 »

az once oyunu kurdum 15 dk anca dayandım oyun cok kotu yaa  ilL-2 bu warbirds 10 ceker desem tabiri yerindeyse dogru olur ama tabiiki sizin zevkiniz karışmak olmasın herkesi ılL-2 ya beklerim
hami
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #47 : 23/05/10, 14:20 »

yürü be Halis kim tutar seni il-2 de   parçala düşmanları bravo
halis
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #48 : 23/05/10, 16:20 »

yürü be Halis kim tutar seni il-2 de   parçala düşmanları bravo

ama sorunum var server hata verip duruyor
Göktürl
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #49 : 10/06/10, 13:44 »

ben oyunu sorunsuz açtım fakat görüntü çok kötü ucakların üstündeki yazılar falan hep kayıyor. çözümünü bilen varsa bi zahmet yazsın.
gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #50 : 10/06/10, 14:01 »

Ekran görüntüsü gönderebilirsen çok iyi olur.

Erkan kartın nedir? Ekran kartının sürümünden olabilir.

ulaş
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #51 : 22/07/10, 22:12 »

arkadaşlar benimde bir sorunum var oyuna online olarak gir diyorum login yeri çıkıyo şifreyi falan giriyorum sonra arena çıkıo arenayada giriyorum oyun açılırken (field the open TRN ) yazıyor lütfen bi el atın şuna
selçuk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #52 : 22/07/10, 22:19 »

ulaş yeniıplemi giriyosun bide en üstteki arenayi sececen? baslattan FreeHost Launcher gir sonra Warbirds IP Configuration Helper tıkla yeni ıp olan:89.108.124.170 yaz star ping de en  basdaki areneya gir kardess
murat
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #53 : 26/07/10, 21:37 »

bıse sorcam ben ıp lerın en hızlısını nerden bılcem  olesıne tıklıyorum kapanıyo ekran bıse cıkmıyo
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #54 : 26/07/10, 22:53 »

89.108.124.170 bu ip yi ekle ve bunu kullan başka ip aktif değil şu an

War does not determine who is right - only who is left
cafer
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #55 : 28/08/10, 15:38 »

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım,warbirds yükledim arenaya giremiyorum çift tıklayınca ( ın correct path to wb please reinstall freehost luncher) yazısı çıkıyor,biryerde hata yapıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #56 : 28/08/10, 16:55 »

freehost launcher programini yeniden kur

cafer
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #57 : 29/08/10, 10:25 »

freehost launcher kurdum arenaya tıklayınca kule gibi control merkezine girdim sol üst köşede ayarlar menüsü var ordan ileriye gidemedim oyuna başlayamıyorum,yeni oldugum için biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim yardımcı olan arkadaşlarada şimdiden teşekkür ederim.
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #58 : 29/08/10, 10:44 »

Kulede iken SELECT menüsüne gir, FIELD menüde gold bayrağa tıkla,LOCATION menüden kalkacağın alanı seç, PLANE menüden kullanabileceğin bir uçak seç, FLY tıkla.

Motorları çalıştır, gaz ver, beceremiyorsan forumu ve imzamdaki simfighters sistemini araştır...

allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #59 : 29/08/10, 10:48 »

şuraya da bir bak: http://www.turkishgoldraiders.com/forum/program-sorunlari-61/ucak-secerken-masa-ustune-dusme-cozumu-%28vista-ve-windows-7%29/

War does not determine who is right - only who is left
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: