Teşekkür
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Teşekkür  (Okunma Sayısı 729 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
donusteo
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13/10/09, 21:55 »

Çok değerli arkadaşlarım,

beni kabul ederek TGR ayrıcalığını yaşamamı sağlayan adminlere, filo üyelerine yani kısacası bütün TGR ailesine teşekkür ediyorum. Olmayanı zorlamanın alemi yok, hiç olmazsa çok güzel arkadaşlıklarım oldu ki bu da yeter bana. Sevgi saygılarımı sunarak filodan ayrıldığımı bildirmek istiyorum. Sevgi ve sağlıcakla kalın.

Teoman Özdal

PS: Bundan sonra lobide rakinroll olarak uçuyor olacağım.

kartal
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 13/10/09, 22:20 »

Teoman Tgr den ayrılıyorsun diye herşeyi bıçakla kesp atar gibi çekilir gidilirmi abicim sırf uçmak içinmi biraya geliyoruz. Tamam sen bizden daha profesyonelce uçuyorsun biz sana aya uyduramadık il2 de o konuda üzgünüm ama arkadaşlığı koparmanı istemem yine ts de görmek isterim. Saygılar.
kemal1970
Yönetim
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 13/10/09, 22:30 »

teo pes edip gitmek sana yakışmıyor ayrıca il2 de uçan sen ve diğer arkadaşlar filoyu temsil ediyorsunuz elimizden geldikçe bizde katılmaya çalışıyoruz fakat bu günlerde şahsen ben kendi adıma fazla musait değilim ayrıca pc sorunumda var herşeyden önemlisi biz arkadaşız gitme kararın netsede sana başarılar sevildiğini unutma ;)

dasist
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

スマートに、人間ラニ!

« Yanıtla #3 : 14/10/09, 07:22 »

haydaaa...
bu il-2 mevzusundan çektiğimizi hiç bir şeyden çekmedik. ben zaman buldukça il-2 uçmaya çalışıyorum ama zaman bulamıyorum bildiğiniz nedenlerden dolayı :( eğer gideceksen teo şu 2 yıldır yapamadığımız eğitimleri bitirelim bir ara. senden filo olarak alacağımız çok şey var bunu düşün ve kararını tekrar gözden geçir. oğlum ben bile haftada 3 akşam uçmaya zaman ayıracam izin mizin umurumda değil ama gitme pls...
kardeşin fuu cu mustafa

gursah
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 14/10/09, 08:04 »

Sana da teşekkürler Teo, burası bir paylaşım alanı, emeğin var burada, seni görmek hebardar olmak isteriz.

Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ekinler başak vermeden kör buzağ topallamaz

« Yanıtla #5 : 14/10/09, 08:36 »

ağla   ağla   ağla   ağla Teoman abi ya  ağla Hemende çekip gitmek olmazki bi kerebile senle uçamdım abi ya uff bu filoda artık senden sonra bi keyifi kalacağını sanmıyorum ama kararın kesin ise yolun açık olsun kill'in bol olsun   ağla   ağla

THE BEST GERMANY AİRPLANE BF-109 G-6

2.Dünya savaşının 70.YILI       (6 EYLÜL 1939)

Beni eleştirdikten sonra birkaç balistik raporu oku?
Maverick
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 14/10/09, 08:46 »

Daha yeni tanıştık.Eğitimler yeni başladi :)
Filo da oturuyor yavaş yavaş.Yazın rehaveti kalkıyor.Herşey olumlu görünüyor.
6 kişi topladık bile.Zaten bu şekilde bile her yere girer birşeyler yaparız .kaldı ki her geçen gün yeni katılım oluyor.

Tek istedigim filo olarak uçmak.Elimden gelen her türlü yardıma da hazırım,Bu iş gönüllülük işi.Bu siteyi kuranlar
Burda yazı yazan ve okuyan herkes bir şekilde bu işe gönlünü vermiş.İyi ki de vermiş.Hepinize teşekkür ederim.
Bu kadar zahmet verişmiş bir yerin kapatılması düşünülemez bile.Yapmak be bir arada tutmak zordur,  birşeyleri bitirmek daha kolaydır. Burada büyük emek var.
Bence bu filo bırak türkiyenin en iyi filosu olmayı dünyada ses getiren bir filo.
Yapacagı uçuşlarda da her geçen gün kendini dahada ispatlayacaktır.

Her zaman böyle şeyler olur, olmaya da devam edecektir.Yazın verdigi bir katılım eksikliği olabilir bu da normal.
Gördüğüm ve hissettigim sen burada en büyük itici güçsün Teo.
Dediğim gibi herzaman olur böyle şeyler.Şimdi harekete geçme zamanı.
Esas nezaman uçuşlara başlıyoruz onu konuşmamız lazım.
Bir an önce başlayalım :) .
Bildiginiz gibi ben burada yeniyim.Hala junior uçuyorum.Daha goldraider bile olamadım.Eskiyi de bilmem.Fakat hissettiklerim bunlar.
Sevgiler hepinize.

Altı ve üstü eşit pişmeyen Burak.
Not: Bir toplantı yapmak çok iyi fikir .Oturalım birbirimizin yüzünü görelim muhabbet edelim.
Önerim bu hafta sonu pazar günü herkese uygunsa beşiktaş ta buluşalım.saat 12:00 de.

zero iyidir :)
Gökberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ekinler başak vermeden kör buzağ topallamaz

« Yanıtla #7 : 14/10/09, 08:52 »

Bu söze katılıyorum gidin yüz yüze görüşün herşeye maydanoz olan üyeniz gökberk

not:Hala bende junior üyesiyim eğitim diye ısrar eden ve tek bir lisansı olmayan bahtsız bedeviyim Teoman abide olmassa bize kim eğitim verecek (biber hocamın)(ustam mı desem daha doru olur) haricinde ????

THE BEST GERMANY AİRPLANE BF-109 G-6

2.Dünya savaşının 70.YILI       (6 EYLÜL 1939)

Beni eleştirdikten sonra birkaç balistik raporu oku?
scubat
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 14/10/09, 10:01 »

abi olmadi ya ....unutma bizi gel ts ye...tilkinin donup gelecegi yer yine kurkcu dukkaniymis
Tegmen
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 14/10/09, 11:26 »

Teomancım senin ayrılma talebini kabul etmiyorum.  oku benim bu tepkimi yanlış anlayanlar olabilir. Ancak ben Teoman daha iyi bir pilot olduğundan değil sadece iyi bir insan olduğundan bunu söylüyorum.
tamgan
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 14/10/09, 12:19 »

Hoppala önce tavşanlar 2 kulaklığı kemirsin  huhuh ardından  lezzet alarak katıldığımız grij basma teşebüssleri lezzetsizleşsin bi tuhaflık var ama, formata gerek yok yapılacak şey basit,sistem geri yükleme seçeneğinden sistemi stabil olan bir tarihe geri yüklemek, biosu güncellemek hata raporlarının iletilmesini engellemek
tamgan
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 14/10/09, 12:23 »

Teomancım senin ayrılma talebini kabul etmiyorum.  oku benim bu tepkimi yanlış anlayanlar olabilir. Ancak ben Teoman daha iyi bir pilot olduğundan değil sadece iyi bir insan olduğundan bunu söylüyorum.
up up
Berkay
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 15/10/09, 22:42 »

Teoman abi senden çok şey öğrendim.. verdiğin emeklere saygım sonsuz.  smiley  ama bizi bir arada tutan şey uçuş simulasyonlarına olan tutkumuzdur  diye düşünüyorum. ve bu kararını bir kez daha düşünmeni istiyorum.
Kendine iyi bak ....
Berkay ..

ozgur
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 16/10/09, 00:14 »

abi ne diye gidiyon şimdi ya bu vedaları hiç sevmiyorum ya, üzüldüm şimdi  cry  ağla

TGR sağolsun...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: