sorun bizdemi yoksa oyundamı?
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: sorun bizdemi yoksa oyundamı?  (Okunma Sayısı 297 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kemal1970
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19/09/10, 04:36 »

bir TBF 200 tane 7 mm yiğipte nasıl uçar?
F4F kuyruksuz nasıl uçuyor?
bir Li bir dünya mermi yiğipte nasil düşmüyor ve üstğüne bizi vuruyor?

Bunlar bi kaç örnek,bu akşam ki yaşananlar bu oyunun ayarları hergün değiştiriliyormu.Yeni versiyon dendi ama değişen hiç bişey yok.Birgün iyi birgün kötü anlamış değilim kahretsin 

hami
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19/09/10, 12:43 »

.efendi modu goldside enable -  redside disable   angry bravo

Boa'da F4F kaçıyor arkasında ben ve berkto A6m'lerle 10-15 dk kovaladık  tuhaf bir biçimde uçuyor gitti gidecek diye hesap yaparken yaklaştıkça kuyruğunun olmadığını gördük en fazla 3d yaklaşabildim ve bütün mermiler sağolsun isabet sıfır yani tarifi imkansız bir şey kuyruksuz f4f'i 10-15dk kovalayacaksın ve vuramayacaksın gidecek alanına inecek gülüyorum ve geçiyorum artık iyice zırvalamaya başladı oyun  ayrıca fas'ın beni mesafe tanımadan jipten vuruşu yine fasın havadayken bf109u yani beni 1x20mmyle alev topuna çevirmesi  yani bir similasyonun bu kadar da içine edilmez diye düşünüyorum gülüyorum geçiyorum.
kartal
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 19/09/10, 13:50 »

Geçen TOD ilk 6 içindesiniz şikayet ediyorsunuz :) kesin siz bişiler çeviriyorsunuz  :)))
kemal1970
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 19/09/10, 14:20 »

Geçen TOD ilk 6 içindesiniz şikayet ediyorsunuz :) kesin siz bişiler çeviriyorsunuz  :)))

aga bişey çevirdiğimiz yok bi tuhaflık var bazen çok iyi oluyor bazen sapıtıyor onu çözemedik.

biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #4 : 19/09/10, 14:55 »

.efendi modu goldside enable -  redside disable   angry bravo

Boa'da F4F kaçıyor arkasında ben ve berkto A6m'lerle 10-15 dk kovaladık  tuhaf bir biçimde uçuyor gitti gidecek diye hesap yaparken yaklaştıkça kuyruğunun olmadığını gördük en fazla 3d yaklaşabildim ve bütün mermiler sağolsun isabet sıfır yani tarifi imkansız bir şey kuyruksuz f4f'i 10-15dk kovalayacaksın ve vuramayacaksın gidecek alanına inecek gülüyorum ve geçiyorum artık iyice zırvalamaya başladı oyun  ayrıca fas'ın beni mesafe tanımadan jipten vuruşu yine fasın havadayken bf109u yani beni 1x20mmyle alev topuna çevirmesi  yani bir similasyonun bu kadar da içine edilmez diye düşünüyorum gülüyorum geçiyorum.

Track varsa gönderin, foruma koyalım...

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: