eğitim
Metin Boyutu:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: eğitim  (Okunma Sayısı 445 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onuron
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 10/08/10, 14:20 »

sanırım yeni eğitmenlere ihtiyacımız var..oyuna bi çok yeni pilot katıldı ama uçak seçmeyi bile beceremiyolar..özellikle uzun sure uçan hami abi mesela aklıma ilk o geldi ya da onun gibi sık sık online olan birilerine eğitimen görevinin verilmesinin fikrindeyim kafa kaşıyan kafa kaşıyan
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 10/08/10, 14:36 »

Bu konudaki her türlü kararı usta verir...

War does not determine who is right - only who is left
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #2 : 10/08/10, 17:46 »

Eğitim uçuşlarına nasıl katılmak gerekiyor, forumda, simfighters sitesinde ve ana sayfada bildirilmiş. Ben Online iken genel radyo kanalında selam veriyorum, eğitim isteyenler her zaman katılabileceklerini de biliyorlar, benim öncelik verdiğim konu bu. Ama şu ana kadar ben eğitim yapacağım diyen olmadı...

onuron
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 10/08/10, 18:41 »

usta vericek kararı tabikide..peki bunlar eğitim istemiyolarsa neden sürekli kafa şişiriyolarki :S foruma bak diorm neresine bakmam lazım bile diyolar :) özellikle öglen saatlerinde sinir bozucu insanlar doluşuyo..söylediklerimide dinlemiyolar
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I would do if I could, but I can´t, so I don´t...

Site
« Yanıtla #4 : 10/08/10, 20:00 »

Hallederiz...

syt55
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 11/08/10, 10:27 »

benimi kastediyorsunuz . o zaman mızmızlancaksan cevap vermeseydin. adam gibi sorduk chattakilere
allpay
Yönetim
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 11/08/10, 10:36 »

Arkadaşlar olayı kişisel boyuta getirmeyin lütfen. Herkesin iyi niyetle birşeyler yapmaya çalıştığı açık. Onurun da bunu dert yanma amacıyla değil, doğru eğitmenlere yönlendirmek amacıyla böyle bir cevap verdiğini çok iyi biliyorum.

Bu noktadan sonra sadece eğitim amaçlı öneriler varsa onu yazınız.

War does not determine who is right - only who is left
syt55
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 11/08/10, 10:53 »

Bana dediğini biliyorum , çünkü ben bunla oyunda konuştukdan sonra hemen buraya yazmış .......
Ataberk
TJF Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 11/08/10, 11:09 »

Sana,bana veya başkasına söylemiş olabilir ama bunu söylerken amacı yeni pilotları yermek değil,eğitimlere katılmalırını tavsiye etmekti.Buradaki hiç kimsenin amacı rencide etmek değil. Olabildiğince yardımcı olmaktır.Belki sana denk geldi,belkide ben sorduktan sonra açacaktı bu konuyu,  o kadar önemli mi?

Here Comes The Sun...
skyfor
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 11/08/10, 12:20 »

benimi kastediyorsunuz . o zaman mızmızlancaksan cevap vermeseydin. adam gibi sorduk chattakilere

Öncelikle konuştuğunuz kişi babanız yaşında adam biraz saygılı olmayı deneyin. Eğitim olayına gelirsek bu sizin kişisel olayınız değil sürekli bu durumu yaşıyoruz, oyuna birisi geliyor sorular soruyor forumda var diyoruz ama yinede boş pilot varsa öğretiyoruz ve bu kişiler foruma hiç bakmamış kişiler sürekli o nasıl bu nasıl diye sorular soruyorlar dediğim gibi boş olan pilot varsa onuda öğretiyor ama bu kişiler oyuna ya bir kez giriyor ya iki kez daha fazla gireni görmedim bununda bize bize kârdan çok zararı oluyor zaman kaybı...Bir heves girecekseniz zaten hiç bulaşmayın bu oyuna oyuna girip hemen çat çat adam vuracağım diye de düşünmeyin :)
onuron
TGR Filo Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 11/08/10, 12:35 »

yaz başından beri yaşadığımız için yazdım neden kişisel algılıyorsunuzki :S ben yardımcı olmaktan kaçmadım zaten böyle bi durum olduğunu yetkililerimize bildirdim sadece
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: