allpay
Yönetim
|
 |
« : 19/11/10, 17:11 » |
|
Eklenenler:
1) Yeni alan kapanma süreleri: • 600s 13mm ve 20mm • 900s 40mm , radar, radio hut ile radio mast, ammo, fuel • 1200s 88mm, hangars, warehouse, statik uçaklar.
2) BU SÜPER :Onarım mühendisleri Bir alnın hedefleri vurulduğu ve alanın kapandığı zamanlarda o alana getirilecek olan paraslar, mühendis görevi yapacak ve alan %6 ile %11 arasında daha kısa sürede açılacaktır. (Smallarda bu yüksek, biglerde daha az olacaktır) Mühendisler için de puan verilecektir. Önemli not: Aynı alandan kalkan uçağın paraslar o alan için bu görevi yapmayacaktır.
3)command .pos .pos komutu formatı değiştirildi. .pos veya .pos#kanal# veya .pos#nick# şeklinde çalışacak. Raporlama tabahost gibi olacak uçak, numpad koordinatı, yükseklik ve yön. command .pos changed format. usage .pos, or .pos #channel# or .pos #nick#. it reports tabahost-like data: airplane, warbirds-numpad coordinates, altitude, heading. Eski formatı isteyenler .locyazabilir.
4) GUZEL: .top komutu Saatlik olarak en fazla ullaşılan oyuncu sayısı
5) GUZEL: .win komutu savaş global skorunu verir.
Hatalar giderildi:
1)Bir sortide birden fazla alan alındığında alınan puan: ( 3000 to 5000)
2) SUPER :Bazı anti cheat araçları kondu !!!!!! Zeffif zoktiple girerzeniz hözt bu adam zefiff zokpitle ıynamaktadır uyarısı yapıyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19/11/10, 17:16 Gönderen: allpay »
|
|
War does not determine who is right - only who is left
|
|
|
|
|
axe
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #1 : 19/11/10, 17:27 » |
|
190 ın kanatlarınada bir el atsınlar.Kopmasın artık kanat,ayıp yavv :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeybek
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #2 : 19/11/10, 19:32 » |
|
.top komudunu denedim axe ın top olduğunu %100 onayladı. Test etmek isterseniz ''.top --axe- '' yazmanız yeterli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gursah
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #3 : 19/11/10, 20:35 » |
|
Eklenenler:
1) Yeni alan kapanma süreleri: • 600s 13mm ve 20mm • 900s 40mm , radar, radio hut ile radio mast, ammo, fuel • 1200s 88mm, hangars, warehouse, statik uçaklar.
Alan kapanma süreleri mi, alan kapandıktan sonra süre mi ekleniyor? ingilizcesi böyle: " 1) after a field captured, new downtimes defined: " Bunlar oyunda aktive edildi mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #4 : 19/11/10, 21:15 » |
|
"when field captured and objects downed, extra paratroopers are counted as engineers that decrease downtime by 6-11%" Olabilir... aktif...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kartal
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #5 : 20/11/10, 14:08 » |
|
Azönce führerin söylediği zeffarik zortifle girdim. Aynen direk bu adam zeffarik zortifle girdi dedi :)) tabi millet heyt huyt yazdı :) ucaga binip kalktim daha 500m yukselmeden motordan yağlar çıkmaya başladı sonra motor sustu sonrda havada patladı :))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gursah
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #6 : 20/11/10, 16:12 » |
|
1. maddeye detaylı açıklama lütfen ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biber-
USTA
Uzman Eğitmen
I would do if I could, but I can´t, so I don´t...
|
 |
« Yanıtla #7 : 20/11/10, 21:19 » |
|
Alan capture olunca bütün hedeflerin açılma süreler yeniden yukarida belirtilen değerlere denkleşiyor, bundan amaç recapture yapma işlemini biraz zorlaştırmak. Alana 8 den fazla paraşüt bırakılırsa bu süreler %6 ila %11 değerinde daha da kısalıyor. Örnek verecek olursak: 8 paraşütle capture yapılınca 600s olan reopen süresi daha fazla bırakılan paraşüt sayesinde 534s olabiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vecihi
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #8 : 23/11/10, 00:10 » |
|
Bildirdiğimiz aksaklıklar da düzeltilmiş mi acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
axe
TGR Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #9 : 23/11/10, 13:03 » |
|
Azönce führerin söylediği zeffarik zortifle girdim. Aynen direk bu adam zeffarik zortifle girdi dedi :)) tabi millet heyt huyt yazdı :) ucaga binip kalktim daha 500m yukselmeden motordan yağlar çıkmaya başladı sonra motor sustu sonrda havada patladı :))
muhahaahaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allpay
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #10 : 23/11/10, 13:22 » |
|
Sakın girmeyin insan kendini pazar yerinde çırıl çıplak gibi hissediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dasist
TGR Filo Üyesi
スマートに、人間ラニ!
|
 |
« Yanıtla #11 : 23/11/10, 16:10 » |
|
Sakın girmeyin insan kendini pazar yerinde çırıl çıplak gibi hissediyor...
pazar yerinde çıplak haa??? denemeliyim bir ara :DDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arda Kirman
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #12 : 24/11/10, 14:20 » |
|
cheat engine kullanır ki millet mermi sayısını falan arttırmak için her türlü bişey olur yani:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harun
TJF Filo Üyesi
|
 |
« Yanıtla #13 : 30/04/12, 10:22 » |
|
cheat engine kullanır ki millet mermi sayısını falan arttırmak için her türlü bişey olur yani:)
Online oyunlarda cheat yapanlari anlamiyorum,ne anlamı var ki anca bir iş yapıyormuş gibi kendini kandırırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|